HBOR krediti – jamstva – garancije

Izrada poslovnih planova (investicijskih studija) su specijalnost našeg poduzeća. Obratite nam se s povjerenjem za sve oblike HBOR kredita, jamstva i garancija. HBOR krediti po niskim kamatnim stopama realiziraju se putem poslovnih banaka. Lock projekt Vas tu savjetuje i izrađuje potrebnu dokumentaciju (poslovni plan). Cijena izrade potrebne dokumentacije te pomoć prilikom izrade ostale administracije potrebne za dobivanje kredita iznosi do 2% od vrijednosti projekta. Obratite nam se s povjerenjem.

Krediti koje HBOR nudi poduzetnicima velika su prilika za same poduzetnike jer su moguće velike uštede kroz niske kamatne stope. Mi ćemo se pobrinuti da sva potrebna dokumentacija i poslovni plan budu profesionalni i s jasno razrađenim cjelinama što višestruko pospješuje  šansu za odobravanje kredita. Poslovni plan koji izrađujemo sadrži preko 240 kontrolnih točaka koje garantiraju točnost izrade. Za više informacija o investicijskim studijima i poslovnim planovima pratite link.

Kreditni programi HBOR-a

Kreditiranje HBOR-a može se dobiti za turizampoljoprivreduveće projekte u gospodarstvunovu proizvodnjubrodarstvožene poduzetnicepoduzetništvo mladihpočetnike u poduzetništvuopćenito malo i srednje poduzetništvo i slično. Za više informacija pratite linkove ili nazovite 095/814-3023.

Mnogi poduzetnici ne koriste sredstva Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) i time propuštaju priliku korištenja niskih kamatnih stopa. Osim HBOR-a kredite manje vrijednosti poduzetnici mogu zatražiti od državne agencije HAMAG BICRO. Lagano je izračunati kolika je ušteda kredita na 100.000 EUR uz 5% kamata ili uz 2% kamata ili manje koje je moguće dobiti od HAMAG BICRO-a ili HBOR-a. Na kredit od 100.000 EUR uz kamatu od 5% troškovi kamata u prvoj godini bi bili 5.000 EUR, dok bi se uz 2% kamata ostvarila ušteda od barem 3.000 EUR. Ukupna ušteda u primjerice 10 godina otplate kredita bila bi oko 12.000 EUR (cca 90.000 HRK).

HBOR krediti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *