ESIF zajmovi

ESIF zajmovi od 0% do 1,5% kamata

ESIF zajmovi. Izrađujemo poslovni plan i besplatno Vam izrađujemo cijelokupnu projektnu prijavi za ESIF zajmove. Kamatna stopa ovisi o razvijenosti županije u kojoj se radi investicije i kreće se od 0% do 1,5%. Izrada poslovnog plana i poratne dokumentacije traje 5 radnih dana i počinje nakon dostavljene potrebne dokumentacije za prijavu zajma. Zajam je moguće zatražiti kao pravna, ali i kao fizička osoba. Preko 50 uspješno provedenih prijava od studenog 2016. godine.

Cijena izrade poslovnog plana i prateće dokumentacije iznosi 4.000 kuna prije za zajmove do 25.000 EUR.
Cijena izrade poslovnog plana i prateće dokumentacije iznosi 6.000 kuna prije za zajmove do 50.000 EUR.

Popularni projekti su: prerada drva, turistička djelatnost (apartmani, hosteli i kampovi), ugostiteljstvo (kafići, slastičarnice i restorani), kozmetički i frizerski saloni, graditeljstvo, stomatologija (kupnja opreme), proizvodnja (kupnja nove i rabljene opreme), autopraonice, ostale turističke djelatnosti (akvaparkovi, quadovi, segway i slično). Većina poduzeća nije bila u mogućnosti dobiti komercijalne kredite banaka, ali je od strane HAMAG BICRO-a zajam odobren. Glavna stavka na temelju koje se odobrava zajam je kvaliteta poslovnog plana, a najveća prednost zajmova je što se ne treba garantirati otplata hipotekom na svoju imovinu.

HAMAG BICRO (ESIF zajmovi) nudi poduzećima mikro, male i srednje veličine. Vrijeme odobravanja zajmova je mjesec do dva mjeseca. Namjena zajma (kredita) može biti ulog u materijalnu i nematerijalnu imovinu te obrtna sredstva do 30% od iznosa zajma. Iznos zajma je do 50.000 EUR. Kamatna stopa ovisi o razvijenosti županije u kojoj se poduzeće nalazi. Najčešće između 0,5% do 1,5%. Također, kod ovih zajmova po prvi put u Hrvatskoj je državna agencija nositelj zajma tako da nema dodatnih troškova poslovnih banaka po odobravanju kredita.

Zajmovi se odobravaju u svrhu:

– osnivanja obrta i trgovačkih društava – modernizacije i proširenja već postojećeg poslovanja – samozapošljavanja – zadržavanja postojećih i povećanja broja novih radnih mjesta.

ESIF zajmovi

Tražitelj kredita može biti i fizička osoba koja zajam traži radi otvaranja poduzeća ili radi samozapošljavanja. Međutim, ako se zajam odobri tada ta osoba mora registrirati poduzeće jer se Ugovor o zajmu potpisuje isključivo s gospodarskim subjektom. Ovdje je odlična prilika za izgradnju ili kupnju stambenih i poslovnih prostora u svrhu obavljanja turističke djelatnosti.

Jedan od uvjeta je da otvorena ili postojeća firma ima jednog zaposlenog 6 mjeseci nakon dobivanja zajma. To može biti vlasnik poduzeća, ali i neka druga osoba. Znači vlasnik poduzeća ne mora biti zaposlen u poduzeću.

HAMAG BICRO nudi tri vrste zajmova:

Mikro investicijski zajmovi

IznosOd 1.000,00 EUR do 25.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije)0,5% – 1,5%
PočekDo 12 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplateDo 5 godina uključujući poček

Mikro zajmovi za obrtna sredstva

IznosOd 1.000,00 EUR do 25.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije)1,5% – 3,5%
PočekDo 6 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplateDo 3 godina uključujući poček

Mali zajmovi

IznosOd 25.000,01 EUR do 50.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije)0,5% – 1,5%
PočekDo 12 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplateDo 10 godina uključujući poček

Obratiti nam se s povjerenjem!

Mail: info@kproject.eu

Tel: 095/814-3023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *